KyuHae’s World


This is some of their moments. The photos are not mine, credit to the owner ^^

1361115282

yyyyyy

54052d99835b9b9e9576967

tumblr_mb7yfdCUNv1rdt2lmo1_500

42 thoughts on “KyuHae’s World

  1. Unn cara minta pw second wife nya gimana? Aku udah hubungin lewat twitter tapi nggak di bales padahal pengen baca banget :-( tolong ya unn bales kalau enggak hubungin aja email widyaaniek@gmail.com atau twitternya @widya429
    Gomawo unn

  2. kaka boleh minta password fanfiction second wife part 8?pengen banget tau akhirnya,aku pertama baca ff second wife di wattpad seru bangettt kak.kirim di email aku ya kak bellaurealovers@gmail.com facebook juga boleh nama fb aku Tika Rahayu Andiata.makasih yaa kak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s